1- dubbele + 3 dubbele klem

Dubbele Handklem Sterke aluminium gietstukken, die niet buigen. “Snaar-vriendelijke” afgeronde tanden. Nauwkeurig afstelbaar op de snaar diameter. Gemakkelijk “grijpen” van de snaar door wijde opening. “3- dubbele handklem” Deze klem heeft verschillende mogelijkheden: Het klemmen van breedtesnaren die op een grotere afstand van elkaar liggen. Het klemmen van 3 snaren tegelijk, waardoor de verdraaiing bij … Meer lezen over 1- dubbele + 3 dubbele klem

2- dubbele klemmen

2- dubbele klemmen

3- dubbele handklem

3- dubbele handklem Deze klem heeft verschillende mogelijkheden: – Het klemmen van breedtesnaren die op een grotere afstand van elkaar liggen. – Het klemmen van 3 snaren tegelijk, waardoor de verdraaiing bij het bespannen van lengte-snaren minimaal is. Hieronder fotos die het gebruik van de dubbele en 3-dubbele tang tonen. De handklemmen zijn ook in … Meer lezen over 3- dubbele handklem

Babolat Retainer

De Babolat retainer wordt gebruikt om alle rackets met een brug met laag profiel te ondersteunen. (dus niet alleen Babolat rackets)  

Badminton gewicht

Het badminton gewicht wordt gebruikt voor badminton rackets en als extra gewicht om boven 30 kg te bespannen

Badminton klem set

De badminton klem set wordt gebruikt om badminton rackets op te spannen

De eenvoud van de MS140

De eenvoud van de MS140 “Hoe werkt het”  Inleiding Wanneer een nieuw product gelanceerd wordt is het belangrijk voor geinteresseerden om te weten hoe het werkt. Onze licht-gewicht MS140 is in meerdere opzichten nieuw en daarom willen we uitleggen hoe de verschillende functies ervan werken. De belangrijke regel voor technische producten is: Hoe eenvoudiger hoe … Meer lezen over De eenvoud van de MS140

Dubbele Handklem

Dubbele Handklem   Sterke aluminium gietstukken, die niet buigen. “Snaar-vriendelijke” afgeronde tanden. Nauwkeurig afstelbaar op de snaar diameter. Gemakkelijk “grijpen” van de snaar door wijde opening. De foto’s hieronder tonen het gebruik van de dubbele en 3-dubbele handklem De handklemmen zijn ook in sets leverbaar. Het gebruik van de dubbele en de 3-dubbele handklem.

Dwars-bespanapparaat tennis HD.

  MK2 Dwars-bespanapparaat tennis HD. Maakt dwarssnaren rijgen tot een plezier. *Comfortabel doorrijgen, nylon- poly- en darm snaren even gemakkelijk. – Geen zere vingers meer – Geen pijnlijke rug meer, niet meer vooroverbuigen tijdens het rijgen. * Het doorrijgen bij hoge snaardichtheid gaat even gemakkelijk als bij lage snaardichtheid. * Het doortrekken van de snaar gaat … Meer lezen over Dwars-bespanapparaat tennis HD.

Dwars-bespanapparaat tennis LD.

    MK2 Dwars-bespanapparaat tennis LD. Maakt dwarssnaren rijgen tot een plezier. *Comfortabel doorrijgen, nylon- poly- en darm snaren even gemakkelijk. – Geen zere vingers meer – Geen pijnlijke rug meer, niet meer vooroverbuigen tijdens het rijgen. * Het doorrijgen bij hoge snaardichtheid gaat even gemakkelijk als bij lage snaardichtheid. * Het doortrekken van de snaar … Meer lezen over Dwars-bespanapparaat tennis LD.

Dwars-bespanapparaat voor badminton

  Dwars-bespanapparaat voor badminton. Maakt dwarssnaren rijgenzelfs bij badminton tot een plezier. *Comfortabel doorrijgen. – Geen zere vingers meer – Geen pijnlijke rug meer, niet meer vooroverbuigen tijdens het rijgen. * Het doortrekken van de snaar gaat sneller, zonder wrijving. * Minimale kans op rijgfouten. * Minimale kans op beschadiging van de snaren. * Het … Meer lezen over Dwars-bespanapparaat voor badminton

Gereedschapbak M-poot

     

Gereedschapbak MS140-poot

 

Machine zonder tangen

Klanten die al Stringway tangen hebben kunnen een machine zonder tangen bestellen. Voeg dit product toe aan de winkelwagen en er wordt € 69,12 (incl btw) in mindering gebracht op het totale factuur bedrag.

ML100-T92 (enkel actie klemmen)

ML100; “Automatische” spanarm machine met 100 % narekcompensatie. De nauwkeurigste machine op de markt.! Kenmerken ML100-T92: Automatisch Concorde systeem voor wrijvingsloos spannen van de middelste lengtesnaren in Automatische narekcompensatie Automatische blokkering van de spankop in de beginstand. Automatisch vrijgeven blokkering. 5-punts directe racket opspanning. De tafel blokkeert in 12 posities. Zelf blokkerend klemmen-systeem. Concorde systeem … Meer lezen over ML100-T92 (enkel actie klemmen)

ML100-TH+TH18 (handklemmen)

ML100; spanarm machine met 100 % narekcompensatie. Snel – nauwkeurig – betrouwbaar Met 3-dubbele klem voor minimaal spankracht-verlies. Voor gebruik van de klemmen zie fotos onder aan de pagina. Kenmerken ML100-TH+TH18: Automatische narekcompensatie Automatische blokkering van de spankop in de beginstand. Automatisch vrij geven van de blokkering. 5-punts directe racket opspanning. De tafel blokkeert in … Meer lezen over ML100-TH+TH18 (handklemmen)