BESPANAPPARATUUR


Unieke Stringway Ontwikkelingen.
Alle producten van Stringway zijn onze eigen ontwikkelingen. De unieke ontwikkelingen zijn een dwars-bespanner, een de spanarm machine met automatische spankop, een voetbediende bespanmachine, en het meest “racquet-vriendelijke” opspansysteem op de markt.

“Rackett-vriendelijk”
is een hot item in de bespanwereld. Met behulp van computerberekeningen heeft Stringway een systeem ontwikkeld dat een maximale bescherming biedt voor het racquet tijdens het bespannen.

Veel verschillende modellen.
Stringway biedt verschillende spanarm machienes (tafelmodellen en met een standdaard), voetbediende en electrische machines. Met losse of vaste tangen.

Made in Holland.
Alle Stringway producten zijn gemaakt in Nederland. Dat betekent gegarandeerde kwaliteit en snelle service.

logoHoge kwaliteit-prijs verhouding.
De producten van Stringway worden vervaardigd in Nederland maar de prijzen zijn concurerend dankzij rendabele productiemethodes.

10 jaar garantie.
Omdat Stringway de producten van uitstekende kwaliteit aanbiedt, bieden wij een waarborg van 10 jaar op delen aan.

 

BESPANTECHNOLOGIE

Stringway heeft veel onderzoek gedaan naar de mechanica (krachten spel) van racket en snaren tijdens en na het bespannen. Veel aandacht is besteed aan de individuele afstemming van de bespanning op de ver-schillende speltypen.
Speltype, frame, snaar en bespankracht. Het bepalen van de juiste bespankracht en snaar voor ieder racket is voor een bespanner bijzonder lastig. Stringway heeft een systeem ontwikkeld waarbij snaartype en bespankracht voor ieder frame afgestemd zijn op verschillende speltypen in tennis. Het resultaat is de bespankrachtmeter en een daaraan gekoppeld snarensysteem.
BESPAN INFORMATIE
Naast de ontwikkeling en fabricage van bespanapparatuur besteden wij veel aan­dacht aan het verspreiden van bespan-informatie.
Stringway organiseert bespaninstrukties en publiceert bespantechnische artikelen in vakbladen.

 

  • slider01

Geef een reactie