Topkwaliteit: 10 jaar garantie

Maximale spannauwkeurigheid >>> Alle machines met narek-compensatie.

Minimum vervorming van het racquet >>> 5-punts directe racket opspanning.

Spanarm machine met automatische blokkering (krikken niet nodig)

Voetbediende machine >>> Comfortabel – snel – nauwkeurig.

Keuze uit 3 tangensytemen voor ieder type machine.

Bespankracht advies en controle systeem >>>  Tension advisor en Stringlab 2

Stringway collage M

Unieke Stringway Ontwikkelingen.

Alle producten van Stringway zijn onze eigen ontwikkelingen.

De foto hierboven toont de producten die Stringway in 30 jaar heeft ontwikkeld.

De unieke ontwikkelingen zijn de dwars-bespanners, de spanarm machine met automatische narekcompensatie, een voetbediende bespanmachine, en het meest “racket-vriendelijke” opspansysteem op de markt.

Meest recente ontwikkeling is het Stringlab 2 testsysteem, waarmee de hardheid van de bespanning en de stijfheid van het frame getest kan worden.

ST ten-sbs

ST+RS ten stiff

“Racket-vriendelijk” 

De racket opspanning is een hot item in de bespanwereld. Met behulp van computerberekeningen heeft Stringway een systeem ontwikkeld dat een maximale bescherming biedt voor het racket tijdens het bespannen. Het computer systeem berekent de positie van de steunpunten waarbij de spanning in het racket materiaal minimaal is.

racquet-stress

Veel verschillende modellen. Stringway biedt verschillende typen machines, met spanarm en voetbediend, als tafelmodellen en op een voet. Iedere machine is naar keuzen met 3 verschillende klemmensystemen leverbaar, handtangen of dubbel-actie of enkel-actie vaste tangen.

 

Made in Holland. Alle Stringway producten worden gefabriceerd in Nederland. Dat betekent gegarandeerde kwaliteit en snelle service.

 

10 jaar garantie. Omdat Stringway de producten van uitstekende kwaliteit aanbiedt, kunnen wij 10 jaar garantie op productie- en ontwerp- fouten geven.

Bespantechnologie. Stringway heeft veel onderzoek gedaan naar de mechanica (krachten spel) van racket en snaren tijdens en na het bespannen.

Het bepalen van de juiste bespankracht en snaar voor ieder racket is voor een bespanner bijzonder lastig. Stringway heeft een systeem ontwikkeld waarbij snaartype en bespankracht voor ieder frame afgestemd zijn op verschillende speltypen in tennis.

Met de Tension advisor kunnen de spankrachten voor ieder racket en 5 verschillende hardheden berekend worden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

De online Tension Advisor adviseert een snaartype en bespanhardheid waaruit de spankrachten berekend kunnen worden. Met de knop Tension Advisor kan de TA geopend worden.

slider09

 

Bespaninformatie Naast de ontwikkeling en fabricage van bespanapparatuur besteden wij veel aan­dacht aan het verspreiden van bespan-informatie.

Stringway organiseert bespaninstrukties en publiceert bespantechnische artikelen in vakbladen.

In 2010 heeft Stringway het NL racketforum opgericht in samenwerking met het Duitse Saitenforum

 nl-racketforum

Geef een reactie